| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žluťásku, tvůj příspěvek tady jsem před zápisem nečetla tak se omlouvám, za mírné gogo~f~. Jsem ráda, že jsem Vás poznala~:-D
a kdybyste stály o návštěvu nejen spolustudentíků, tak Vás ráda uvidím, i se k Vám ráda pozvu~z~
Jak jsem říkala, je mi líto, že se Play nelíbilo, ale chápu, že přeplněno a hluk nepotěšil.

ale musím se pochválit, neb jsem Žluťáska poznala i tak.

Amazonko gratulace tobě, Jíře i manželovi~:-D

My absolvovali zápis též, můj muž je alternativou políbený a kverulant, tedy se ptal "Proč se ptají, po trojúhelnících, číslech, písmenkách? ... to je přeci věcí školy naučit, né požadovat, aby dítko umělo ... nás totiž paní učitelka upozornila, že MUSÍME trénovat analýzu a syntézu slov a že neříká čistě "ř" a to je také NUTNÉ vyřešit než půjde do školy. Pí učky byly milé, ale stejně jsem jim ráda řekla, že budem IV a písmenka, že ho nebaví a že je tedy NETRÉNUJEME a s "ř" tedy že na logo půjdeme, ale jen proto, že musí bráška, tak aby se necítili hloupě. Byli s námi i mladší, ti si to užili velmi. Nejstarší byl zklamán, že tam nebylo žádné bludiště, nemohl víc vyprávět a to co po něm chtěli (mimo písmenek) bylo moc snadné a když jim to alespoň říkal anglicky, aby to bylo těžší, tak nebyly spokojené. Ale pí Tůmová přdčila mé náročné představy a pí Kopicová se mi z letmého setkání také moc líbila.

Žádné závažné důvody pro IV nebyly potřeba a mám už v ruce i potvrzení o přijetí do IV a jsem ... šťastná.
A platí, že nám škola může koupit učebnice dle našeho výběru do výše 400,-

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.