Mám dceru 8 let - 2.třída. Na tábor chtěla už minulé léto, ale ještě jsem jí nepustila. Letos pojede, chtěla s kroužkem mažoretek do Itálie, ale musí mít doprovod a já v tu dobu ani manžel dovolenou nemáme. Takže najdeme nějaký jiný tábor. Se školkou byla 2x na 4 dny, ale asi do 40km od bydliště a moc se jí tam líbilo. Takže já bych řekla, dítě které na tábor chce jet ať jede. Pokud tedy neni třeba hyperaktivní nebo nějak nezvladatelné atd. Taky bych ještě přemýšlela kdyby to bylo do stanu, to asi až bude starší.
Já mám 2 sourozence a na tábory jsem jezdili už od 1.třídy a každý jinam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.