Jeho jsem se zatím neptala, jestli bych chtěl jet .... nejprve si chci sama v sobě vyřešit, jestli ho "dokážu" na ten týden někam pustit. Myslím, že by asi jet chtěl. Nejlepší by bylo s nějakým kamarádem, jeden mě napadá, ale má hodně úzkostlivou maminku, ta by ho nepustila .... je to moje kamarádka a taky se o něj hodně bojí. Sestřenice už je ve věku, kdy je za hranicí pro ten tábor, tu by tam nevzali. Bratranec je pak ještě živější než ten náš a té jejich kombinace bych se hodně bála.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.