| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Od takového, od jakého se mu bude chtít, popř. jak bude nutnost. Co od táborů očekáváš? J8 třeba očekávala, že se zbavím rodičů, aspoň na chvíli - měla jsem velmi kontrolující mámu. POkud ale on nechce, ty nepotřebuješ hlídání, a ty vlastně taky nechceš, tak se nenech do ničeho nutit. Ať si okolí posílá děti o táborech klidně od 3 let... já pošlu, až projeví aspoň sebemenší zájem, a nebudu mít na léto hlídání, což mám, bo zatím jsem doma.
POkud nastoupím do práce, od příštího léta to bude nutnost.
Tábor není pro každého. Někoho hrozně baví, někoho baví jen to, že se zbaví rodičů, někdo to odtrpí.
Můj syn by jel, ale nechce sám, chce s bráchou. Jenže tomu jsou 4, v létě necelých 5, dřív než příští rok to ani nepůjde...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.