No predpokaldam, ze si teda nehledas praci, ktera te bude casove "vycucavat", jak pises... Ale neco umerne pro matku s detmi... vim, o cem mluvim... ... ja "diru" v CV nemam... po dobu materske jsem byla stale v zamestnaneckem pomeru a proto jsem uvadela posledniho zamestnavatele az do data, kdy mi koncila MD. ... a humorne to myslim zase tak neni... ... naopak humorny je sef, ktery se te pta na deti... ... me se na zadnem konkurzu na deti neptali a to jsem jich sveho casu absolvovala hodne...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.