| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martino,

no nevím. Mám syna skoro stejně starýho jako jsi Ty a tohle všechno, co tu padá, ví, Tobě jako rodiče nic neřekli? Nikdo se s Tebou doma nebaví? A co třeba prarodiče? Moje děti už skoro žádné prarodiče nemají, ale když je měli, hodně jim toho řekli.
Samozřejmě si tu dobu syn neidealizuje, tak jako mnozí tady, ví, co a jak tehdy bylo. Už v pěti letech jsem mu na mapě kreslila, kam se za totáče nesmělo a kam smělo a to tehdy, když jsme jeli k moři. Jasně na té mapě viděl, kterými státy jsme tehdy mohli ject a kterými ne. Ne, nechápal proč to tak tehdy bylo, takže vysvětlování a vysvětlování. U dcery už tak důsledná nejsem, není čas, když má člověk děti dvě. Přesto všechno mám pocit, že mé děti vědí o té době víc, než některé přispivatelky do tohoto tématu. ~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.