Tady je ten kontakt na paní,která mi odepsala na můj dotaz na email co potřebuji k žádosti a zda máme možnost lázeňské léčby.Pak jsem ji psala o možný volný termín a mohla jsem si vybrat,vybrala jsem si po polovině dubna.To už je lepší počasí a nejsou ještě letní horka.Já vím,že jsme si psali,chtěla jste večer napsat na email. Radmila Krčmová oddělení marketingu a prodeje Lázeňské náměstí 436 763 26 Luhačovice Tel: 577 682 248 Fax: 577 132 526 krcmova@lazneluhacovice.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.