no ta nevím.. já tedy dvě děti ze tří přenášela a nejen že stačilo na KO docházet k mému dr, on žádné vaginální vyšetření nedělal. Jen poprvé při zjištění těhu, byla jsem teprve ve 3-4tt, tak to nebylo normálním ještě vidět.
JInak pak jen stěry.. a žádné drastické.. jen monitor - tedy toko.. první vnitřní vyšetření mi prováděli až při příjmu do porodnice ve 42+4, kdy mě přijímali na vyvolání a to už jsem byla otevřená na dva cm a ještě ten den se syn narodil - u dcerky sem otevřená nebyla a druhý den došlo k vyvolání porodu. Žádného hamiltona ani nic podobného mi nedělali a ani žádnou kontrolu plodové vody a to sem u prvního syna porodila ve 37+4 a plodovka byla špatná
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.