žabátko budu na tom úplně stejně, mám podobné vzdělání, bydlení na vsi, manžel pracuje sice kousek od domova, ale má takové nepravidelné směny že děti zbydou jednou na mě, babičku máme v baráku, ale ta je na tom zdravotně dost špatně. Nezbyde mi než jezdit do okresního města a tam se postavit do řad mamin bojujících o místo v tescu (pořadník jako tele) Zatím se mě to naštěstí netýká, ale strach z toho co bude mám už teď
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.