Kudlo samá mám zkušenosti s DPP i DPČ a pokud chci stabilní práci tak do tohoto bych nešla zvlášť v době kdy bych měla nárok na podporu. ono jde totiž o to, že tyto smlouvy ti nezajišťují nic může se ti stát že odejdeš z pracáku půjdeš na tuto dohodu kde budeš týden trhat třešně a pak najednou řeknou že máš být doma, protože pro tebe nemají práci až za týden kdy potřebují na 2 dny pohlídat ovce pak zas můžeš být doma a na 3 dny zas trhat třešně - výsledkem bude že za celý měsíc dostaneš někde 4 000,- výplatu tedy peníze za který se neuživíš. Nedejbože aby jsi pak onemocněla, protože nebudeš mít nárok na neschopenku, děti na prázdniny můžeš dát leda do sirotčince, protože na dovolenou taky nárok nemáš. Jak píšu dělala jsem na tyto smlouvy víc jak rok - při mateřský to bylo fajn, rodičák jsem měla jistej a to co jsem vydělala bylo pro mě navíc, ale jako HPP bych tohle teda dělat nechtěla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.