Šáruš, máš kluky rychle po sobě. Navíc počítám, že starší je v období vzdoru a mladší je ještě moc malej.. Knížky a pastelky bych dala z dosahu. Výtvrničení a čtení bych provozovala s nimi. Náš starší je kliďas, žádný ničitel, neznám to. Vše se mu dá vysvětlit. I když je fakt, že co máme mladšího, je to sem tam horší. Už teď je mi jasné, že lumpárny bude vymýšlet malej a starší se rád připojí (klukům je přes 3,5r. a 9m). Starší knížky miloval od miminka. Téměř nic nezničil. Mladší leporela zásadně "žere", takže furt slepuju nebo mu občas tahám kousky papírků z pusy. Strčí tam totiž vše. Má tě starší někdy sám pro sebe? Vím, jak toto na našeho staršího zabírá. Jak moc zlobí, tak vím, že je potřeba strávit chvilku jen s ním. Tak jdeme spolu nakoupit, o víkendu jsme byli sami spolu na výstavě, pro pizzu , během Vánoc jsme spolu byli v kavárně s dětským koutkem... Najít si čas jen pro něj. Mladšího dát manželovi.. Držím palce, ať je líp. Myslím, že kolotoč ničení-křičení-plácání nikam nevede. Minule jsem na staršího už byla hrozně naštvaná, vzteklá, křičela jsem. Přemohla jsem se a sedla si s ním s časopisem a 15 minut jsme si spolu četli zavření v obýváku. Dost to pomohlo. I mně
Drž se!