Buchlovanko tak ve své podstatě ano,ale zas až tak jednoduše se to taky říci nedá,protože v tom hraje roli ještě spoustu jiných faktorů a velmi záleží na tom,co a jak formuluješ a vysíláš.A klíčové může být jen jediné slovíčko o kterém tě v tu chvíli nenapadne,že ti může uškodit.A taky vždycky záleží na konkrétní situaci,někdy násilím ovlivníš věci i k dobru.A pokud jde o příklady které jsem uváděla,tak tam je lepší,v případě že si přeješ nějakého fajn mužského,nedávat mu žádnou konkrétní podobu,přitahovat k sobě např.pouze vlastnosti které by ten dotyčný měl mít.Jinak o tom jak si přitáhnout do života to pozitivní co si přeješ je nádherná knížka,jmenuje se "Zákon atrakce",a tam je suprově,stručně a pochopitelně popsána tato problematika.Ono je tedy takových knížek spoustu,ale některé jsou velmi špatně čtivé a jsou psané tak rozvláčně,že se v nich člověk ztratí a pak už vůbec neví co chtěl autor vůbec říci.Jinak já jsem od sedmnácti let studovala veškerou dostupnou literaturu o magii a před rokem jsem zjistila,že k pochopení jak magie funguje by stačily všeho všudy čtyři knihy,které vůbec o magii ani nejsou
.