Žluťásku,tak k těm knihám.Jak jsem psala už včera,knížky kde se dají výborně pochopit magické principy o magii vůbec nejsou,nebo tk okrajově možná jedna.Ale jsou v nich popsány principy a techniky na kterých celá magie stojí.Takže moje oblíbená kniha je od Dany Cihelkové,jmenuje se VRAŽEDNÉ SÍLY PŘÍRODY a z téhle knížky lze velmi dobře pochopit,co to jsou duchové,jak vznikají a jak se chovají.Pak je to kniha kterou jsem zmínila již včera-ZÁKON ATRAKCE.Jako další-J.Assaraf a M.Smith napsali knihu ODPOVĚĎ,tu vřele doporučuji,je poměrně nová,vyšla teprve na podzim a i když mně osobně vcelku nic nového nepřinesla,vše co je v ní napsáno jsem znala již z dřívějška,tak začátečníkům kteří by se chtěli do této problematiky hlouběji ponořit ji doporučuji.A jako poslední knížka MODRÁ ALFA,ale lepší je absolvovat kurz.(Jenom k té posledně jmenované dodávám že některé "magické" praktiky je lepší provádět tehdy když je vědomí v alfa hladině a zde se dá naučit jak se do ní vědomě dostat a na co a jak je možné působit.Sice do hladiny alfa se dostává každý člověk minimálně před spaním,ale vzhledem k tomu že za pár minut je v limbu,tak toho moc nestihne
).