Tak jasne ze jsem nemohla myslet celou CR, to jsem nemohla stihat objet, jen kdyz jsem to v techto dvou porodnicich videla, litovala jsem ceske matky, ze tuto moznost nemaji a ze ani ja ji mit nebudu. Ty inkubatory tam byly predstavovany jako to nejlepsi na svete, obe porodnice se jimi chlubily. Me osobne to az tolik nevadi, rozcilovat se kvuli tomu nebudu, je to jen jedna z veci, ktere me trochu prekvapily, tak jsem se zeptala a bylo na me pohlizeno jak na pablba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.