O to cviku jsem jí řikala už minule i si na mě dívala jak ho dělám, a řekla že já to dělám dobře. (Jinak je to cvik kdy mimi leží na bříšku šikmo na podložce a ty přidržuješ ručičku za předloktí a ona má sepnout sval u lopatky) Dřív ho dělala a bez problému jenže zjistlila že když sebou ani nehne tak se cvičit nebude i sem ji zkoušela nechat ležet 15 minut a dýl a čekala jestli se pohne a nic. Ostatní cviky mi cvičí. Máme zatím jenom 4.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.