Medůzko, u nás to probíhalo tak, že ve stoličce seděla asi 14 dní a pak to nešlo. Jídlo to bylo také všude a hlavně s plnou pusou také lítala a i talíř si brala všude a tak obyvák věčně zasviněný, hodně rozbitého. V první třídě ve škole při vyučování také chodila a pořád mlela. Všude jsme museli mít různé zástrčky, na oknech i dveřích. Já bych to řekla tak chceš jíst tak jez nebo nejez a nenutila bych ho za každou cenu sedět u stolu. Snažit se buď trvat nad tím a sedět nebo mávnout rukou a nechat ho. Dcera také pořád ode všeho odbíhala a přestala jsem to řešit, nejhorší období snad nastalo s nástupem do školy. Já jsem se spíš poučila z knížek, že nesmí ubližovat sobě a jiným a rozbitá věc se dá vždy nějak nahradit. Držím pěsti ať je líp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.