Také mám nesnášenlivost bílkoviny kravského mléka. K tomu celiakii, a mám pocit, že taky toho více nemůžu jíst než můžu. Z mléčných výrobků jsem dlouho nemohla nic (přišli mi na to před rokem a něco), nedávno jsem zkusila zakysanou smetanu v omáčce a v pohodě, a jednou zapečenou brokolici s trochou tvrdého sýru a v pohodě. Ale jedla jsem to s odstupem jednoho měsíce a od každého jen trochu. Podle mého gastroenterologa většina lidí s nesnášenlivostí můžou po nějaké době jogurty, zakysané výrobky a tvrdý sýr. Samozřejmě ne moc často a kvanta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.