| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Plně souhlasím s Tennou. Ať si to každý rodič rozhodne sám, zda nechá dítě očkovat. Já mám děti očkované a abych řekla pravdu, ani by mě nenapadlo, že bych je nedala očkovat, přišlo mi to samozřejmé. Ale pak přišla "aféra prasečí chřipky" a očkování proti ní a ta mi jaksi otevřela oči.
A také jedna vlastní zkušenost. V jednu dobu jsem uvažovala o očkování proti meningokoku, tak jsem se radila s naší pediatričkou. Řekla mi, že to samozřejmě možné je, ale že tato vakcína chrání jen proti některému typu, a že to zdaleka není ten nejrozšířenější typ. Takže jsem si to rozmyslela. Teď jsem někde četla, že jen nějaká nová vakcína, tak nevím, jestli je tam nějaká změna...
Celou problematiku rozhodně nevidím černobíle a necítím to tak, že by na mne někdo parazitoval

Mmch, naše děti také nebývají nemocné. Maximálně nějaká rýma, tak jednou za rok. Častou nemocnost bych neviděla v očkování, ale v celkovém životním stylu, genetických dispozicích atd atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.