To znám taky, syn měl 2 roky a 4 měsíce, když jsme mu pořídili ségru. Nechtěl chodit ze schodů a do schodů a ani venku. Něco ušel a pak chtěl nosit. Občas jsem ho poponesla, občas posadila na kraj kočáru k dceři a popovezla. Zkoušela jsem i odvést pozornost nebo se sním honit a tak. Do schodů jsem ho občas kousek vynesla a pak musel už dojít sám. No někdy to byly boje a byla jsem z něj na nervy, ale pak jsem si uvědomila, že jde o prd a přestala to hrotit. Je to jen období vzdoru, které přejde...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.