Přidat odpověď
Ahoj Kvído, nejsem teda zkušená maminka, ale mám děti podobně starý. :)
Tandem nemáme, ale pravda, starší syn je poměrně chodící, navíc i docela nadšený motorkář. Ale taky nastaly chvíle, kdy se spěchalo nebo se prostě šprajcnul a mě nebavilo čekat, až se vyvzteká. Skate v tomhle moc nepomáhal, páč mi za jízdy vystupoval. Mladší syn je zase absolutně nešátkovací, takže ze začátku jsem to řešila manducou na staršího a mladší byl v kočárku. S příchodem zimy už mě to ale docela obtěžovalo, navíc dávat vztekající se, kopající třináctikilové batole do manducy není taky žádnej med. No, nakonec jsem přijala řešení našich maminek a v případě potřeby, nouze či únavy posadím staršího na korbičku hlubokáče (jak je tam ten deklík a malej má fusak a deku, tak starší se nepropadá a mladšího snad na nožičky moc netíží).Navíc z toho se vystoupit jaksi bojí. :)
Na kratší trasy je to v pohodě, tak to třeba zkuste.
Jo, ale já byla připravená koupit nějakej jetej tandem, kdyby to fakt nešlo a mně to moc rozčilovalo. Nakonec to nebylo potřeba.
Ale musím přiznat, že když jsme dva lidi a můžeme vzít dva kočáry, tak si to starší nadmíru užívá, přece jen mu ten kočár byl "vzat" na jeho poměry brzo (20 měsíců).
Předchozí