To přece není těžké uhodnout proč....protože doma se člověk cítí mnohem lépe, protože nedůvěra v nemocnici je větší, protože doma vás nikdo do ničeho netlačí a nenutí.......Spousta lidí se v nemocničním prostředí blokne a to není pro porod zrovna ideální. Já sama jsem rodila v porodnicích, na porod doma bych neměla až takovou odvahu, ale všem těm kdo doma rodily a rodí fandím a přeju jim to! Aspoň jsem se snažila vybrat porodnice kde to jakž takže ušlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.