Rodila jsem 2x v porodnici, na porod doma bych si netroufla, ale jednoznačně jsem pro porody doma. A moje důvody: nemocnice mě znervózňuje, chtěla bych mít porod ve své režii - aby mi nikdo nic nevnucoval, nemanipuloval do něčeho, co není nezbytné. Dále by bylo ideální mít u porodu svoji PA, aby člověk nemusel spoléhat na štěstí, že natrefí na "dobrou směnu". A co je hodně důležité, aby dítě nebylo odloučeno od mámy. Podruhé se mi porod docela povedl, doma by to bylo ještě o kapinku lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.