| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsi slepá nebo negramotná?

Najdi si, jak a proč to začalo a taky mrkni, kdo sem zatáh konkrétní jména a příběhy.
Našla jsem to a stále nechápu, proč bylo třeba vytahovat Johančin porod, když jiných příkladů bylo v diskuzi docela dost.

Pak zkus najít, kde jedním slovem útočím proti domácímu porodu.
Myslíš jenom teď nebo všechno za poslední roky?
Vůbec nechápu tvoji posedlost domácími porody, co si pamatuju, tak je jen málo diskuzí o PD, kterých by ses neúčastnila. Pořád proti něčemu protestuješ, něco nechápeš, dáváš pořád stejné otázky a pořád nejsi spokojená s odpověďmi.
Pokud to nepovažuješ za útoky, tak bude nejspíš problém v tom, že druhá strana to tak vnímá, což už by se možná za ty roky dalo vypozorovat.

Napsala jsem, že je pro mě nepochopitelný porod(jakýkoliv) jako celoživotní téma a že je to zamrzlé.
No, to je taky legrační :-). Pořád se ptáš a když ti někdo trpělivě odpovídá, nařkneš ho, že má porod jako celoživotní téma - kdyby ses neptala, dotyčná by velmi pravděpodobně o porodech nic nepsala.

Pak jsem se konzistentně ptala na důvody.
Důvodů ses dozvěděla hodně, jen nás neustále podezříváš, že pravý důvod je nějaký jiný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.