| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mateřská škola, nebo mateřské centrum?

Asi jsi pěkně utahaná (kdo by se divil, zvlášť teď), žes ten článek tak rozcupovala. Já si také myslím, že by se rodiče měli svým dětem věnovat co nejvíc - co kdyby ty zaneprázdněné maminky, o kterých píšeš, obrátily pořadí a nádobí myly až když jdou děti spát? Vždyť děti tak strašně rychle vyrostou a tahle doba bude nenávratně pryč. Nejsem žádná úžasná mentorující matka a když nevím co dřív, řeknu si tu geniální průpovídku : bordel v bytě - šťastné dítě. Tak promiň, ale nesouhlasím s tvým názorem. Máme v rodině jednu bolestnou zkušenost, kdy se pak člověk ptá - co jsem udělal špatně, nevěnoval jsem se svému dítěti dost? Tak asi proto. Je to pro mě poučení i pro vztah s vlastními dětmi, když vidíš tu strašnou bolest jiných. Ale to jsme se dostaly už daleko od předškolní výchovy. Tohle je má reakce na "nebohé udřené maminky". Vždycky to nějak jde, alespoň někdy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.