| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak tohle se mi vyloženě ekluje.

Představa, že chodím v botách po zaprášeném chodníku, sem tam flusanec, sem tam počůrané od psa, sem tam možná nablito a déšť to lehce opláchl.... a pak si to přinesu domů?

Nejsem kdovíjak na pořádek, ale nedovedu si to představit. Navíc mám malé děti, které si hrají na podlaze.

Vy, kteří to tak máte, to jako vytíráte několikrát denně??? Nebo na to kašlete, setřete jednou za den a v mezičase vám tam poletuje kdo ví co???

Zrovna jsem se dívala na film, kde paní domu chodila boso, jak sexy... a pozvala si dovnitř poldy v botách. A večer??? To si jako umyje nohy a pak obuje papuče, než dojde do postele? Nebo hupne ve špinavých??? Často je i ve filmech vidět, jak mají špinavé ponožky, nebo že lezou v botech do postele.

Kamarádka dělala au-pair v Anglii a říkala, že taky jí dětičky skákaly do postele v botech.

Fuj hnuj

V botech jsme doma chodili jen v období stavby

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.