| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V drivejsi praci jsem zadala 2x o mimoradny navyseni platu. Pokazde sice s velkou tezkpadnosti a recmi, jak nemohou delat takoveto precedenty, ale uspesne. Ale vedela jsem, ze si to muzu dovolit, byla jsem objektivne podhodnocena. Argumentu jsem mela hodne - zjistila jsem si plat obvykly na pozicich podobnych moji, tim jsem operovala, dal jsem operovala inflaci, tzn, ze plat tim, ze mi nestoupa, tak mi vlastne klesa... dale zvysujici se odpovednosti, ktera mi pripada atd. Ale proste v zakladu proste bylo to, ze jsem trochu verila tomu, ze je pro ne jednodusii i nvyhodnejsi pridat mi, nez hledat nekoho novyho.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.