když jsem splnila podmínky personálního plánu na daný rok, tak na pohovoru se šéfem. Já jsem řekla co jsem splnila, v čem jsem se zapracovala/zlepšila/přijala zodpovědnost, on řekl co se mu na tom ještě mírně nezdá.... a pak mi navrhl že teď přidá dva a pokud splním ještě další body do šesti měsíců tak že taky ještě dva. A nakonec mi přidal sám od sebe než jsem šla na mateřskou se slovy "ať z toho taky něco máš" - protože odcházel, respektive byl odejit, tak asi trošku natruc....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.