Ahoj, koukám, že nám to tady zase skomírá.
Dneska jsem byla s Vojtíkem na tříměsíční, nevíte někdo, kolik mají děti v tomhle věku přibližně přibírat? Vojta teď má 250g za 14 dní, to se mi zdá, že by mohl přibírat víc. Očkování měl první až dneska, odložilo se to kvůli nemoci. Docela nehezky mi kašlal, ale bylo to jen ze zahlenění - marodili všichni tři. Navíc budeme jezdit do Strakonic na kontroly na nefrologii, byli jsme teď a za měsíc máme jet zas. A jestli pamatujete, jak jsem s Honzíkem musela cvičit Vojtovu metodu, tak s Vojtíškem taky. Na bříšku moc zaklání hlavičku, neopírá se rukama, prostě "lítá" a rve to jen přes ten krček do hlavy. To bude muset být tím tvarem lebky, či co. Honzík měl taky takovou hlavu a neutáhl to. Tomášek měl kulatější, tak ho to nikam nepřevažovalo
Chodí vám někomu děti ze školy samy domů? Honzík jo, i ráno, má to jen přes náměstí, cesta na pár minut, žádný velký přecházení silnic. No a v pondělí končil ve škole v 11:40, dávám mu cca hodinu, než vystojí frontu na oběd a nají se atd. Domů frajírek dorazil ve 14
, já už tady byla málem na prášky a nastartovaná s mladšíma před barákem, že ho jdeme hledat. Ještě jsem se domlouvala se sousedem, že mu zavolám, aby mi event. řekl, jestli už je kluk doma. Ani na prdel nedostal, měla jsem strach, že bych mu něco udělala. Prej ho zdržela Bára
Doufám, že pochopil, že fakt bylo zle a už to nezopakuje. Tak teď dumám, jestli mu máme dát mobil nebo ne. Je schopnej si to přebrat tak, jako že - udělal jsem průser a teď mám telefon, jupí!
Chodí teď na rybářský kroužek, naočkoval ho můj táta na to
Teď přes zimu jsou vevnitř, učí se a povídají o rybách a rybářským svazu, ale až bude ryb.sezona, bude líp. Děda s ním bude chodit na Divišov (to je chovný rybník pár kiláčků od Sušice), vede tam cyklostezka, tak to bude mít i s pohybem, cvalík
Kolik váží a měří vaši osmileťáci? Honzík je poslední dva roky docela zakulacenej, moc se mi to nelíbí...