Přidat odpověď
Děkuju všem za reakce, jak si to pořád přemítám dokola, běhá mi z toho mráz po zádech a je mi zle :-(
Zkoušela jsem na ni už všechno možné, protože to všechno probíhá už delší dobu - vysvětlování do nekonečna, pozitivní motivace, pevné objetí, strohé příkazy bez diskuze, ignorovat ji, studená voda, na zadek dostala nesčetněkrát.. ale prostě když má takovýhle záchvat, tak na ni nic, opravdu NIC neplatí - nevim, pořád si říkám, že asi něco dělám blbě :-( Sama jsem dost tvrdohlavá osoba a jako matka jsem ten typ, co rozhodně dětem neustupuje, když se vztekají, prostě co se domluvilo a bylo jasné už předem, tak to bude (vždy se na tom, co budeme dělat, domlouváme předem) Možná dceru dráždí ta její "bezmoc", protože moc dobře ví, že u mě si nic nevyřve. (U manžela taky ne, s babičkou bohužel dcera občas mává, ale je s ní cca 1x za 14 dní) Připouštím kompromisy jen v případě, že se uklidní - když se přestane vztekat, tak se domluvíme jinak. Třeba je to tak špatně, nevím. Asi zkusím zajít k psychologovi aspoň já.
Předchozí