Zdravím všechny a prosím tím o radu. Včera jsem byla donucena v zaměstnání k podepsání výpovědi dohodou. Jelikož mě potřebovala vedoucí vyhodit našla si důvod i když v práci jsem měla vše v pořádku prostě jsme si nesedly a kdybych nepodepsala dohodu pohrozila mi že mi napíše něco do zápočťáku a bude to horší. Takže jsem podepsala... Jelikož samozřejmě jako více lidí potřebuji než si najdu jinou práci brát ohled na finanční zabezpečení potřebuji poradit co bude výhodnější zda jít na ÚP se registrovat nebo jít na neschopenku a platí - li vůbec ta ochraná lhůta když mam ukončený prac.poměr dohodou a jak dlouho, musím jít hned dnes? Podpora v nezaměstnanosti jsem vyčetla že se snížila při odchodu dohodou takže asi lepší jít marodit, že? Poraďte děkuju, starostí plno jiných a ještě tohle to člověku psychicky nedodá ...Všem přeji hezký den a míň starostí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.