mamčo.. já mám takovoudle sousedku - bydlí tu už třetím rokem a neplatí nájem.. ten kdo to pronajal, chtěl ušetřit na daních, tak to měl bez smlouvy, vše psané na něj a oni už třetí rok parazitují.
Má čtyři děti, dvě skoro dospělé dcery z prvního asi manželství a pak dva kluky - jeden 9 a drhý 5 s novým manželem.
Chodí si od nás pučovat kde co, ale sama nikdy nepřijde, dycky pošle děcka.. bud ty malý nebo holky, nikdy nic nevrátí - jednou to je hrnek oleje, pak hrnek mouky, tři cibule..
tudle dokonce poslala dceru pro vložky
obchod 3 minuty krokem, otevřený.. nechápu..
a v pátek tady byla zas holka pro léky na astma.. tedy ne na zácvhat, ale udržovací, dušovala se, že v pondělí vrátí (já za ty léky doplácím přes 100kč)
kupodivu vrátila, sice o tři dny dýl než holka avizovala, ale vrátili, poprvé něco.
je mi líto dětí.. ale ona je fakt trapná až je mi z toho úplně na blití, takový nechutní paraziti.
o tom, že se nám pokusila letos v zimě zcizit boby ani radši nemluvím a to se tváří, jako kamarádka, že se děti kamarádí.
Neříkám, taky mi občas něco dojde, a jdu za sousedkou pro vajíčko nebo pro vanilkovej cukr.. a ona občas k nám, ale vždycky při nejbližší příležitosti koupím a vrátím. A pokud j eobchod otevřenej a nejstarší je doma, tak pošlu nejstaršího radši do obchodu.