Nedávno to tady řešila Morunka. Také pod nátlakem a výhružkami podepsala výpověď dohodou, jinak by se jí !pomstili" v zápočťáku. Všechny jsme jí tu sice radily nic nepodepisovat (žádné 3 písemné výtky předtím nedostala) a stejně to v reálu neustála a podepsala. Hodně lidí na to prostě nemá a na to zaměstnavatelé hrají. Já mám třeba opačnou zkušenost - nedala jsem se a dostala jsem 5 platů. Každý to ale prostě nervově nevydrží. A že nervák a "válka" se zaměstnavatelem to byl opravdu velkej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.