Zefýr, a co jsem tedy měla dělat? Udělala jsem blbost, a tak jsem se k tomu postavila čelem a chtěla tu pokutu zaplatit. Tu tramvajenku jsem doma opravdu měla, ale neměla jsem to pochopitelně jak dokázat. To by ti bylo milejší, kdyby se s tebou takový člověk hádal, že nemá ani tramvajenku ani žádné jiné doklady a nic platit nebude? Čekala jsem, že ten revizor ocení, že mu nedělám problémy a chovám se slušně, když už jsem chybovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.