| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak mně jednou i revizorka nechala jet zadarmo.
Měla jsem tehdy asi 10-leté dítko v nemocnici se slepákem. Byla jsem za ním na návštěvě, ale protože děcka po operaci rychle "orazila" a dělala tam bugr (no, oni si udělali z letáčků o slinivce břiční vlašťovky a za hlasitého pištění za nima lítali v předklonu po chodbě). 80-letí dědečkové a babičky z toho byli chudáci auf, tak se primář snažil děcka ze špitálu vylifrovat. Docela jsem ho chápala. Já o tom ale nevěděla, neměla jsem pro dítě oblečení, navíc samoživitelka, bez auta. Tak jsem na dítko navlíkla veškeré možné svoje oblečení a jely jsme městskou MHD. U řidiče se tenrát ještě lísky koupit nedaly. U nemocnice automat nefungoval, při přestupu na druhou linku automat na zastávce nebyl, tak jsem slušně poprosila prvního nastupujícícho do autobusu, jestli náhodou nemá lístky. Neměla, navíc to byla revizorka. Pochopila, že nejsem zrovna v záviděníhodné situaci, byl leden, venku docela chladno a my to měli ze špitálu 6 km. Nechala mne dojet i bez lístků, ani ona je neměla. Akorát jsem si říkala, že když teda chce někdo lístky za přepravu, měl by taky dát možnot cestujícím, aby si je měli kde koupit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.