| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podívej, já nedávno byla v podobný situaci - nátlak děsný, nejen na mě, na všechny. Nepodepsala jsem, co zaměstnavatel chtěl. Věděla jsem, že mě bude tlačit, abych podepsala, protože pak podepíší i ostatní. Přepočítala jsem se - mě nechal zatím být a zpracoval ty ostatní. Ti chodili a říkali - chtěl jsem ti jen říct, že jsem podepsal, protože.....jsem živitel, manželka na mateřské, mám úvěr........ Nemuseli mi to říkat, bylo mi to jedno, rozhodla jsem se, tak jak jsem se rozhodla, sama a dobrovolně, bez ohledu na ostatní. Jen jsem to probrala doma a manžel mi řekl - dobře, jak chceš, neposadíme se kvůli němu na prdel, klidně do toho půjdeme. Ale na druhou stranu - práci jsem chtěla a podpis v jedné práci znamenal, že možná získám jinou práci. Jenže já nejsem jedna z mnoha, on mě potřeboval, takže jsem udělala kompromis, tedy i zaměstnavatel udělal kompromis - podepsala jsem, co chtěl, s úpravami plus novou smlouvou, ovšem taky s úpravami, polepšila jsem si. Ale já vsadila všechno na jednu kartu, mohla jsem, ostatní nemohli a báli se. Nemuselo se mi to vyplatit, to rozhodně, ale tady jsem vyhrála a kvůli další práci jsem v podstatě přesvědčila zaměstnavatele, že vyhrál on. Taky by někdo mohl říct, že jsem byla nemorální.
Ale kdybych nedostala další práci, tak bych rozhodně nic nepodepsala, ale deptat bych se nenechala, nejsem masochista~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.