Omlouvám se za nepříliš chutné téma. Jsem 12 dní po sekci a začala mi nepříjemně zapáchat jizva. I když je čerstvě umytá prostě to smrdí tak nějak nasládle hnilobně. Setkali jste se s tím a máte na to radu? Ani u jednoho z předchozích císařů se mi to nestalo. Mám tam hodně velký převis břicha, je vůbec problém se k té jizvě dostat na umytí, takže se tam asi drží vlhko, ale zapařená jizva by asi byla cítit jinak, ne? Ale proč je to cítit i bezprostředně po umytí? Připadám si jak rok nemytý bezdomovec, když k tomu připočtu i všechno to nekontrolovatelné pocení, ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.