mám kapku směšný dotaz, protože ta pravděpodobnost, že se moje dítě dostane do jedné ze tří školek, kam se hlásíme, je celkem malá.
Ale kdyby se náhodou dostala do všech

, zajímaly by mě vaše zkušenosti.
Na výběr je : jedna školka pět minut chůze, ale je to takovej obří velkochov a ven chodí jenom na hřiště, nebo procházky po městečku
jedna školka ve vedlejší vesnici- šla by tam s nejlepší kamarádkou, krásná školka s výbornou pověstí. Ale jsem řidič na baterky a cesta je celkem složitá. Navíc kam s nemocným synem, když zrovna bude nemocný a budu ho muset vézt s sebou
Jedna školka pět minut jízdou autem- snadná cesta i pro řidiče jako jsem já, školka se nachází v lese, kde děti tráví celé dny. Ale veřejně si říkají o úplatek (sponzorský dar), dost často se tam děti dostanou za podivných čachrů a opět kam s nemocným synkem, když bude mít zrovna horečku.
Do školky která je pět minut chůze by v případě nemoci vodila babička (která ale jinak není spolehlivá, protože je kardiačka). Ale zajímalo by mě, jak to máte s výběrem vy- je pro vás důležitá vzdálenost od domova ? Nebo raději dovážíte do lepší školky. Moje pracovní doba je dost brzy od rána a cestuju MHD po Praze téměř hodinu. Takže by se rozumělo dát dceru do toho velkochovu, abych ráno nemusela autem a pak ještě sockou. Jsem ještě na RD, ale trochu už pracuju.