Tvído, u nás gympl vyhlásil přípravné kurzy jak pro osmileté, tak pro 4leté studium. Syn chodí a můžu říct, že co nosí za papíry...Leckdy na to koukám i já jako trubka...Ale většinu věcí jsem vyřešila ( ovšem mám maturitu, že. Dostat to v 5. tř. základky, tak asi pohořím..) U nás ještě výsledky nemají, ale syn nestihl 5 úkolů z 45. Měli na to 45 min, což i ředitel mi řekl, že je kvapík...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.