tak já jsem přesně takhle nastoupila
.
S tím rozdílem, že jsem začala pracovat dva měsíce před absolutoriem, dost masakr
. Ale práce se naskytla, tak jsem neváhala ani chvilinku.
Při škole jsem dělala daňové evidence včetně DP, takže nějaké zkušenosti byť nepatrné jsem měla..
Nastoupila jsem k fyzické osobě která poskytovala služby (spolupracovala s Českou poštou), 14 zaměstnanců, měsíční plátce DPH, dělala jsem veškerou agendu na jakou si vzpomeneš.
Nikdo mě nezapracoval, předchozí účetní byla odejita na minutu. Ještě mi šla po krku hlavní manažerka, páč to byla její nejlepší kamarádka
.
Cca prvního čtvrt roku to byl trochu šok, ale rychle jsem si zvykla
. Vydržela jsem cca pět roků (déle to nešlo, páč plat jsem měla opravdu nízký, zaměstnavatel mi neustále říkal že mu mám být vděčná když jsem absolvent) a po pěti letech si už mohla vybírat jakékoli místo
. Za tuhle skutečnost jsem dodnes opravdu vděčná. Tím, že jsem si vše vlastně dělala sama, tak to bylo jaksi všechno jednodušší
. Měla jsem práce tak že jsem si to vpohodě vše zvládala, každý měsíc jsem si naprosto vyčistila stůl. Když jsem nastoupila do další firmy jako hlavní účetní, tak to už říct opravdu nemohu