| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jako dítě (cca celou základku) jsem šmajdala šíleně, mámu to neskutečně vytáčelo, takže mě neustále prudila větami typu - "jak to chodíš", "zvedej ty nohy", "nehrb se", případně až "čum kam šlapeš" (byla jsem i takové to motovidlo, hromdopolice - různě jsem se přerážela, vrážela do věcí, bouchala se a padala). Moje boty byly vždycky a odpis, nešly ani dědit pro ségru :-) což mámu drtilo asi nejvíc, všechny jsem totál oddělala. Na ortopedii mě ovšem nikdy nevzala, nebo možná vzala ale nic se mnou nedělali - žádné vložky do bot, žádné cvičení plosek nohou.... Dneska chodím víceméně normálně, akorát si občas ukopávám špičky (mám vel. 42 tak si říkám že je to tou délkou), nicméně boty mi vydrží nezničené několik sezon.
Tak nevím jak moc je to horké s tím ničením nohy - respektive nechápu že jsem z takové "kozí nohy" vyrostla bez pomoci.
Je fakt, že jsem možná i krapet křivá (páteř), a víc zatížená na levou stranu (zvlášť to cítím když jezdím na koni že nejsem "vyvážená").

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.