| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím, potřebovala bych poradit. Můj 4,5 letý syn má od včerejška teplotu kolem 38,5°C, kterou se nám zatím daří za pomoci nurofenu a paralenu srážet. Normálně bych to považovala za běžnou virozu a neřešila to, ale asi 3 dny před začátkem té teploty se synovi, vždy když se někde na těle poškrábal, brečel, nebo když se spotil před spaním udělaly takové rudé fleky a hned nato takové puchýřky (asi jako když hodíte někoho do kopřiv), které pokud si je dále neškrábal a šel k nim vzduch tak po chvíli )(cca 20 minut) zmizely. Nyní má tu zvýšenou teplotu a fleky se mu vytváří samovolne. Kdyz je namazu fenistilem, tak zmizi rychleji. Jinak syna nic neboli, chut k jidlu ma i pije. Doktorce jsem volala, pry mame davat fenistilove kapky a srazet teplotu. Fenistil je ale na alergie ne? Syn na nic alergii nema tak me to udivuje. Setkali jste se s tim nekdo? Jinak ho ted nicim jinym nemazu, ale zda se mi, jako by se ta plet vysusovala. Cim ho mam mazat pak? Bojim se, abych mu ten stav jeste nezhorsila. Doted zadnou alergii ani na krem nemel, ale mam strach. Normalne mazu modrou niveou ... Diky moc za rady.
S

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.