Jsem zdravotní sestra, jsem na RD do konce listopadu, v nemocnici mi drží místo a já mám možnost nastoupit do domava důchodců na zástup na plný úvazek na dohodu o provedení práce asi na půl roku. Chtěla bych poradit : kdo a jak mi bude vyplácet mzdu, kdo a zda za mě bude platit odvody - daň, sociální a zdravotní. Nebo jak se to vůbec dělá. Jak vypadá nebo měla by vypadat smlouva. Nikdy jsem takto nepracovala, tak nevím. Prosím o radu a děkuji za jakékoliv příspěvky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.