Přidat odpověď
Jahala: bacha ale na ně - 2x jsem se s nima chytla a podruhé ukončila spolurpáce - jednou jsem měla nakupvoat v orsay a v zadání bylo že věc koupím, vracím druhý den, ovšem jako poškozenou - měla jsem to napránout nebo něco - já tenkrát tuším něco napárla v kapse, nebo něco takového - ovšem oni si to ode mne z5 nevzali - že jsem to měla prohlédnout než jsem si to koupila - řešila jsem to pak 14 dní s firmou, nakonec jsem se naštvala a šla to vrátit do jiného orsay bez tohoa bych řekla že tam nějaký kaz je - fakt jsem byla naštvaná a pokud přišlo takovéto zadání nikdy už jsem to nevzala. A další byl Mekáč - špatně mi zadali úlohu, já vše udělala, vyplnila a oni mi to neproplatili páč to dle nich bylo špatně - zadání bylo vše z netu, oni si to tam mohli jakkoli doupravit, takže v době kdy jsem to znovu otevřela už to bylo opravené. Takže doporučuju si vše ukládat do PDF a případně jim to pak omlátit o hlavu. Tím jsem s nima skončila - jako bylo to fajn a sypat popel na lavu si fakt nenchám. Jinak počítat s tím že chtějí i kontroly v Mc drive - tj. člověk musí autem, benzím mu ale neproplatí. Na kontrolu musíš sama - tedy bez dětí a vyplňování dotazníku pak zabere cca hodinu. No a zaplatí ti menu + cca stovku. Pokud jsi doma a nemáš toho moc na práci tak proč ne, pro mě jakožto pracující to bylo spíš prodělečné... Lepší byl ten douglas nebo oblečení ;-)
Předchozí