| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Binturog, takhle jsem to nemyslela, čtu tvoje příspěvky a o věcech přemýšlíš. Já spíš vnímám to, že církev je různorodá, katolická má jinou tradici, než třeba protestantská, a i evangelické církve se docela od sebe odlišují. Každý jsme jiný, každý máme jiné potřeby, někdo má raději tradice, někdo potřebuje víc živější společenství. A je to taky duchovní od duchovního, vem si, že oni interpretují Bibli, studují ji, ale nezastupují Boha (tedy aspon já věřím, že jejich úkol není Boha lidem tlumočit a zastupovat). Mají náhled, jako vůdčí osobnosti mají autoritu. Znám skvělé faráře/pastory (jedno jestli katolíky nebo protestanty), ale znám i ty, kterým prostě nedokážu tak úplně důvěřovat, jak bych chtěla a měla (a vím, že to není dobře). Ale v církvi a jako křesťan jsem si toho prostě už hodně prožila na to, abych slepě přijímala cokoliv bez přemýšlení. Teologii jsem studovat začala, ale skončila po roce, což mě sice mrzí, ale nedala se časově skloubit s full time prací.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.