Takhle těsně jsme měli vlak vedle zahrádky v zahrádkářské kolonii. Jako děti jsme ho zbožňovali, lítali jsme nadšeně k plotu při každém průjezdu mašiny. Ale byl to takový ten motorák - hurvínek. Rychlíkovou trať bych takhle blízko mít nechtěla. Teď máme vlak asi 100m, jezdí dvakrát za hodinu osobák a jednou za čas náklaďák. Vůbec mi to nevadí. Přesupí, před přejezdem zahouká, a je pryč. Navíc mi zvuk vlaku není nepříjemný. Mnohem víc by mi vadila frekventovaná silnice, kde jezdí auta každou chvíli a navíc narozdíl od vlaku výrazně víc smrdí.
Jediné, čeho bych se bála, by bylo lezení dětí na trať. Tj. jestli je trať nějak zabezpečená. U té zahradní kolonie byl v celé její délce kolem vlaku dost vysoký plot, aby tam lidé nemohli lézt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.