Přidat odpověď
ahoj, nepíšeš, jak staré děti máš ty dvě co už máš.
My máme tři. Logisticky - to jde.. nejstarší už chodí do školy. Prostřední se mnou chodila na gyndu, prostě všude a byl to zážitek má adhd a do třech s ní nebyla žádná domluva.
Absolvování lékaře se třemi dětmi mám nedávno za sebou hned několikrát, páč nemocný byl nejstarší, nejmenší potřeboval preventivku a prostřední odebrat krev.. Pak ještě s prostřední oční..
Nevím jaké staré bude tvé nejstarší.. ale pokud jdu s prostřední a enjstarší musí s náma, tak využiju toho, že jdu, když mimi spí a nejstarší ho pohlídá v kočárku v čekárně. Je mu 8 a mimi je 8 měsíců, prsotřední 4 není ve školce.
kroužky.. malá zatím žádný nemá, nejstarší si dojde sám, chodím pro něj jen ze šachů, to končí dlouho a řádí tu pedofil už delší dobu, tak mám strach i on.. na házenou ho vozíme 2x týdně autem - veze manžel, nebo já, kdo zrovna může.
Většinou teď jezdí manžel, páč co mimi začalo lézt, tak to tam s ním vydržet 1,5 h byl dost problém.
Jinak když vyzvedávám z kroužku, jdou obě menší děti prostě se mnou... pokud nemají horečky, ven chodíme i při nemoci.
Musím ale říct, že když jdu jen se dvěma, je to klídek k té doktorce, když jdu jen s malým a dva starší jdou s náma jsou hrozně otravný, handrkujou se a provokujou.. což normálně nedělají ale v čekárně je dlouhá chvíle a když se dostanou k hračkám v ordinaci tak by chtěli oba to stejný..
Předchozí