Ahojky Doufám, že nevadí, že se Vás tady zeptám nechci totiž zakládát novou diskuzi. Dneska jsem 26 den cyklu ( cyklus mám tak 32-34 dnů) a zkoušela jsem si udělat test a je tam slaboulinkej dušík bylo to z odpolední moči a nevím jestli už je možný aby se tak brzo po ovulaci ukázal duch měla bych být tak 11 nebo 12 den po oplodnění. Nemám zatím nějak moc velké zkušenosti. Tak budu ráda za radu. Děkuju
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.