| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Každý má ten ideál jinde a dozraje v jiném věku. A každý si myslí, že ten jeho je v té kolonce ideál.
Já měla děti v téměř 27, 29 a 31 letech, přišlo mi to akorát, z mých kamarádek jsem byla první, i v rodině, dnes se to obecně posunuju.
Třicetiletá matka není zárukou té nejlepší výchovy, čtyřicetiletá nemusí být úzkostná, dvacetiletá nezralá... ale můžou.
Každý věk má něco, já se kolem té 25 hodně změnila, jakoby dospěla, měla jsem po škole, žila už dávno sama, pracovala, měla tudíž kupu času přemýšlení co od života chci a nechci, koho chci a koho ne.
Potkala manžela, po roce chození jsme se vzali, dítě se narodilo 5 měsíců po svatbě :-)
Zralá nezralá, zvládla jsem to. Učím se stále.
Kdybych měla dítě dříve, měla bych teď i jiný život a jiného muže. Vše přišlo přesně, jak má...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.