Našim platíme peníze a jsme tam pouze dočesně. Mluví mi do všeho, ale už to odmítám řešit. Vím, že se tu o tom psalo víckrát, tak jsem si chtěla trošku ulevit. Jsem mamce zavázaná a hrozně ráda, že mi syna občas na hodinku pohlídá, ale to ji kvůli toho musím ve třiceti letech poslouchat na slovo? To nemyslíš vážně. Já myslela, že jsem dospělí lidé a že se domluvíme, ale bohužel to s rodiči nejde. Ale je to jedno, těch pár měsíců už musím vydržet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.