| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"ja zase povazuju za dulezite, ze se deti nauci, ze NEMUSI mit vsechno a jit neustale s davem, a ze veci jsou JEN veci"

Babiki, souhlasím s Tebou jen zčásti. Byla jsem jako dítě vedená velmi skromně. Bylo to ale dáno spíš okolnostmi než tím, že by mě někdo chtěl cíleně dusit. Opakovaně se mi jako dítěti stávalo, že jsem neměla něco, co měly ostatní děti, ale bylo to dáno spíš tím, že jsem o to nestála. Tak třeba vlastní lyže jsem měla naposledy někdy v 10 letech. Ale nevadilo mi to. Kdybych po nich bývala toužila, mohla jsem si na ně třeba vydělat na brigádách. Když jsem si ale něco přála moc, tak se mi to moje maminka snažila dopřát. Nemohla mi třeba koupit něco drahého na sebe, ale třeba mi to ušila. A televizi v pokojíčku jsme neměli nikdy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.